Flexleasing

Drømmer du om en af de helt nye ekslusive bil modeller med høj kørsels komfort og stor sikkerhed, så giver vi dig mulighed for at få dit største ønske opfyldt.

VI TILBYDER:

Flexleasing til private og erhverv samt splitleasing, import af bil fra udlandet af samt eksport af danske biler og fastsættelse af registrereringsafgift.

DEN TYPISKE LEASINGFORM

Hos os er en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Flexleasing handler om kun at betale registrerings-afgiften for en bestemt periode – og ikke hele afgiften på én gang. Flexleasing er mest velegnet til specielle og dyre biler, og eventuelt biler man ønsker at bruge for en periode f.eks. en cabriolet kun til brug i sommermånederne. Metoden er også fordelagtig for en udlænding, der er ansat i en dansk virksomhed for en periode.

HVEM EJER BILEN?

Bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer og leasingtager som bruger. Efter endt leasingperiode skal bilen enten afleveres tilbage til leasinggiver eller, såfremt det indgår i aftale, skal leasingtager ved påkrav, anvise momsregistreret køber til bilens restværdi jvf. leasingkontrakten.

HVAD SKER DER VED AFTALENS UDLØB?

Der er to mulige scenarier:

1. Uden anvisningspligt: Leasingselskabet overtager bilen efter endt leasingperiode.

2. Med anvisningspligt: Leasingselskabet kan ved udløb af kontrakten bede leasingtager at anvise momsregistreret køber af bilen. For begge aftaler gælder, at aftale om forlængelse kan indgåes med leasingselskabet.

DER ER MANGE FORDELE VED AT LEASE DIN BIL GENNEM OS:

Der er en langt mindre kapitalbinding, typisk ca. 50% af den danske markedspris. Et langt større udbud når bilen indkøbes i udlandet. Vi hjælper med papirarbejdet, hjemtagelse mm. Når bilen skal afhændes er den afgiftsfri, og kan handles på lige fod med andre EU biler.

Kontakt

 • Telefon:
  +45 7199 9393
 • Mail:
  mail@flexleasingcar.dk

Åbningstider

 • Man–Tors:

  09:00 – 16:30

 • Fredag:

  09:00 – 16:00

 • Lørdag - Søndag:
  Lukket

CVR: 39103869 - Sparkassen Kronjylland Konto nr. 6682-13151970 - Privatlivspolitk