Preben Thygesen


Stifter & leasingrådgiver

Preben kom ind i bilbranchen som 18-årig og har været selvstændig siden han blev 21 år. Med mere end 25 års erfaring med biler, får man en person med en utrolig detaljesans, samt en forståelse for biler som man kun kan finde hos meget få. Hver bil Preben finder, findes som var det hans egen, og perfektionisme samt den rigtige rådgivning får den samlede pakke til at gå op i en højere enhed. Så hvis du søger den perfekte bil og til de rigtige penge, så står Preben til rådighed.

Jonas Carlsen


Leasingrådgiver

Jonas har altid været glad for fart, biler og MC. Helt fra de tidligere år har der altid været en taske fyldt med biler med på rejser og turer. Allerede inden han var fyldt 18 år, var den første bil købt og ombygningsplanerne påbegyndt. Siden da har der været flere biler igennem Jonas ejerskab, primært inde for de tyske bilmærker. 

Nørderiet har altid været der og Jonas har rejst rundt i Europa til bil- og motorcykel shows igennem de sidste 10 år. Jonas detaljeniveauet har altid været meget højt da han ejer sit eget klargøringsfirma som henvender sig til både bil og MC.  

Jonas har en baggrund i IT-branchen og stiftede bekendtskab med leasingbranchen i 2017. Siden da har han opbygget en stor viden inden for faget og kan derfor hjælpe dig som kunde godt videre med dine drømme.  

Kontakt

 • Telefon:
  +45 7199 9393
 • Mail:
  mail@flexleasingcar.dk

Åbningstider

 • Man–Tors:

  09:00 – 16:30

 • Fredag:

  09:00 – 16:00

 • Lørdag - Søndag:
  Lukket

CVR: 39103869 - Sparkassen Kronjylland Konto nr. 6682-13151970 - Privatlivspolitk