Leasing

Vi tilbyder Flex- og Splitleasing.

Flexleasing

DEN TYPISKE LEASINGFORM

Hos os er en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Flexleasing handler om kun at betale registrerings-afgiften for en bestemt periode – og ikke hele afgiften på én gang. Flexleasing er mest velegnet til specielle og dyre biler, og eventuelt biler man ønsker at bruge for en periode f.eks. en cabriolet kun til brug i sommermånederne. Metoden er også fordelagtig for en udlænding, der er ansat i en dansk virksomhed for en periode.

HVEM EJER BILEN?

Bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer og leasingtager som bruger. Efter endt leasingperiode skal bilen enten afleveres tilbage til leasinggiver eller, såfremt det indgår i aftale, skal leasingtager ved påkrav, anvise momsregistreret køber til bilens restværdi jvf. leasingkontrakten.

HVAD SKER DER VED AFTALENS UDLØB?

Der er to mulige scenarier:

1. Uden anvisningspligt: Leasingselskabet overtager bilen efter endt leasingperiode.

2. Med anvisningspligt: Leasingselskabet kan ved udløb af kontrakten bede leasingtager at anvise momsregistreret køber af bilen. For begge aftaler gælder, at aftale om forlængelse kan indgåes med leasingselskabet.

DER ER MANGE FORDELE VED AT LEASE DIN BIL GENNEM OS:

Der er en langt mindre kapitalbinding, typisk ca. 50% af den danske markedspris. Et langt større udbud når bilen indkøbes i udlandet. Vi hjælper med papirarbejdet, hjemtagelse mm. Når bilen skal afhændes er den afgiftsfri, og kan handles på lige fod med andre EU biler.

Splitleasing


En Splitleasing gør det billigere og sjovere at køre i firmabil. Med splitleasing kan du benytte firmabilen i privat regi, uden at blive beskattet heraf. Der skal blot føres kilometerregnskab, dette kan gøre igennem bilens GPS tracker, som kan benyttes bla. via sin smartphone. Hvis man kører 80 % af sin kørsel erhverv i bilen betaler virksomheden 80 % af leasingaftalen, den private andel, som udgør 20 %, betaler du selv.

Kontakt

 • Telefon:
  +45 7199 9393
 • Mail:
  mail@flexleasingcar.dk

Åbningstider

 • Man–Tors:

  09:00 – 16:30

 • Fredag:

  09:00 – 16:00

 • Lørdag - Søndag:
  Lukket

CVR: 39103869 - Sparkassen Kronjylland Konto nr. 6682-13151970 - Privatlivspolitk